Overzicht van alle mededelingen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle mededelingen aangaande de werkzaamheden van Asma Achkroune


Gepubliceerd op 31 december 2021

De komende periode wordt er op deze website gewerkt aan een Kosmisch Archief met informaties die in de afgelopen jaren door Asma zichtbaar zijn gemaakt en in beeld zijn gebracht.

 

Dit zal o.a. zijn in de vorm van teksten, tekeningen, schilderijen en in code uitgeschreven software modules. Tevens wordt er gewerkt aan nieuwe informaties die, in stroming, ook toegevoegd zullen worden aan het Kosmisch Archief.

 

Elk Mens is welkom om vanuit het eigen, vrije bewustzijn samen te werken in en met de beschikbaar gestelde informaties.Gepubliceerd op 24 december 2021

In de afgelopen maanden is gebleken dat het versturen van de Agenda update niet langer in lijn ligt van mijn stroming. Deze zal dan ook niet langer verstuurd worden.

 

Mijn werkzaamheden gaan echter onverminderd door. De website wordt primair in het communiceren van informaties en activiteiten.

 Ook zal er (t.z.t.) een herstart komen van de reguliere nieuwsbrief.
De nieuwsbrief zal ingezet worden om informaties in tekst, beeld en klank door te zetten. Enig nieuws omtrent nieuwe werkzaamheden zal hier (mogelijk) ook in gedeeld worden. Dit alles is nog in vorming en zal zich laten zien in stroming.

 

Voor nu is en blijft de website primair voor alle communicaties en deze zal regelmatig geüpdatet worden.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief is mogelijk via onderstaande knop.

* Note: Je email adres van de 'agenda update' wordt niet automatisch doorgekoppeld naar de nieuwsbrief. Je dient je hiervoor Zelf in te schrijven, indien je dit wenst.Gepubliceerd op 20 december 2021

Om een afspraak te maken voor een individuele sessie kun je vanaf heden gebruik maken van het speciaal hiervoor ingerichte email adres: Consult@codesvancreatie.nl

 

Tevens kun je gebruik maken van het contactformulier op de desbetreffende pagina:
Individuele Lichaamsgerichte Ontstoringssesie

Individuele Sessie (gesprek)Gepubliceerd op 22-11-2021

Na een ruim aantal individuele lichaamsgerichte ontstoringssessies is de initieel ingeplande tijd van 2 uur, als ook de verruiming naar 2,5 uur, niet voldoende gebleken om alle trillingsgolven en informatiebewegingen volop de ruimte in doorstroom te geven. Dit leverde een steevaste uitloop op, waarbij de gemiddelde sessietijd vaak boven de 3 uur uitkwam.

 

Om het werkveld te stabiliseren en onszelf en onze werkzaamheden hierin te borgen, is vanaf het huidige moment de standaard sessietijd ingesteld op 3 uur (plus 10 minuten vooraf). Deze tijd is ook echt nodig, dus bereid je goed voor en wees op tijd. Er is geen ruimte meer beschikbaar voor uitloop.

 

De vergoeding voor de sessie verschuift hierin mee naar €134. Deze verschuiving gaat per direct in en geldt voor alle nieuw in te plannen sessies.

 

Meer informatie over de individuele lichaamsgerichte ontstoringssessies vind je op deze pagina. Beschikbare data zijn te vinden op de Activiteiten pagina of mail voor een afspraak naar het email adres: consult@codesvancreatie.nlGepubliceerd op 19-08-2021

De inzet van Arcturiaanse ontmantel-, ontstorings- en opschoningstechnieken en methodieken

Medio september starten er nieuwe individuele sessies, met in het najaar ook nieuwe samensessies, waarin het ontstoren van software in de fysieke lichamen en de fysieke werkelijkheid centraal staat.

 

Als onderdeel van deze activiteiten breng ik vanuit het vermogen van mijn eigen bewustzijn, diverse Arcturiaanse ontmantel-, ontstorings- en opschoningstechnieken en methodieken in. Kosmische Klank, fysieke aanraking, stilte, alsmede zichtbaar gemaakte softwaremodules in code zullen hierbij wisselend worden ingezet om, in samenwerking, diepe doorgangen te realiseren via waar kosmisch bewustzijn (informaties) de lichamen en daarmee de huidige werkelijkheid binnen kan stromen.

 

Hierin blijft de autonome kracht van eenieder leidend en is de diepe, oprechte aandacht voor onszelf, voor elkaar en voor de werkelijkheid waar we in vibreren het uitgangspunt van waaruit we gezamenlijk opereren. Rust, ontspanning, vertrouwen en samenwerking lopen als een Gouden draad door deze activiteiten heen.

 

In de komende periode zullen meer informaties hierover op de website en in de agenda worden gecommuniceerd.Gepubliceerd op 17-05-2021

Zowel de individuele sessies van dinsdag 18 mei als de Kosmische Samensessie van woensdag 19 mei worden verplaatst naar een nieuwe datum. Zodra de nieuwe datum bekend is wordt deze in de Agenda en via de Agenda update gecommuniceerd. Degenen die zich reeds aangemeld hebben voor deze dagen ontvangen een email zodra de datum bekend is.

 

 Gepubliceerd op 11-05-2021

De educatiedag Bewust Zijn in Kosmische Klank van woensdag 12 mei en van zondag 16 mei worden verplaatst naar een nieuwe datum. Zodra de nieuwe datum bekend is wordt deze in de Agenda en via de Agenda update gecommuniceerd. Degenen die zich reeds aangemeld hebben voor deze dagen ontvangen een email zodra de datum bekend is.

 

Warme groet,

AsmaIn april start de nieuwe eendaagse educatie: "Bewust Zijn in Kosmische Klank". Deze is geschikt voor mensen die zich willen verdiepen in het bewust inzetten en begeleiden van klank in kosmische werkzaamheden en samenwerkingen op aarde. Hierbij wordt er ook aandacht besteed aan de ontvanger van de Klank: Hoe kun je als Kosmische Luisteraar de waarneming van je Bewustzijn inzetten in samenwerking met de Kosmische Klanker en welke mogelijkheden liggen hierin omsloten? Lees hier meer informatie over de educatie.

Data hiervoor worden voorlopig enkel gecommuniceerd via de Agenda Update. Aanmelden hiervoor kan via deze link.Gepubliceerd op 26-01-2021

Tot 8 februari 2021 ben ik offline (met de mogelijkheid tot een verlenging van deze datum). Zowel reeds verstuurde e-mails die nog geen reactie hebben ontvangen alsmede in deze periode verstuurde e-mails worden, indien nodig, na deze datum beantwoord. Bedankt voor je geduld hierin.

 

Warme groet,

AsmaGepubliceerd op 14-12-2020

Per 1 januari 2021 gaan de volgende veranderingen in:

www.asmatoet.nl vervalt en wordt www.codesvancreatie.nl
info@asmatoet.nl vervalt en wordt info@codesvancreatie.nl

Let op: Toch verstuurde email berichten naar het oude e-mailadres worden niet automatisch doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres en worden derhalve ook niet gelezen. Gelieve hier op te letten met het verzenden van een email.
Je kunt uiteraard ook altijd gebruik maken van het Contactformulier om een bericht te versturen.