Deze pagina zal regelmatig bijgewerkt worden met nieuwe zichtbaar gemaakte kosmische informatietrillingen

Wezens in Beeld: Een open uitnodiging tot samenwerking

Op deze pagina staat een overzicht van kosmische trillingen uit het levensveld die door Asma vertaald zijn in de uitbeelding van een fysiek Wezen.

Dit Wezen kan zowel Menselijk, Menselijk aanverwant of niet-Menselijk zijn/ogen.
In het zichtbaar maken van deze trillingen is er geen onderscheid gemaakt tussen goed of kwaad, organisch of niet-organisch, meewerkend of niet-meewerkend. Alle levensinformaties mogen open, zichtbaar, vrij en toegankelijk vibreren in het menselijk bewustzijn. Alle facetten samen behelzen onze gezamenlijke kosmische historie en er is hierin geen ruimte voor onderscheid op basis van aardse denkpatronen en invullingen.

 

Er is een open uitnodiging tot samenwerking.
Je bent welkom om de trillingen van informaties achter het weergegeven beeld te voelen, te onderzoeken en te ervaren binnen in jezelf. De krachtige inzet van de vrije aandacht van je bewustzijn hierin (ofwel je waarneming), geeft een upload en daarmee (her)activering van deze levenstrillingen in het fysieke veld van werkelijkheid.

Laten we samen de portalen naar kosmische werelden in onszelf (her)openen, deze werelden ontmoeten en daarmee verwelkomen in de Aarde van deze werkelijkheid.


Laatst toegevoegd


Overzicht

Door op een afbeelding te klikken komt deze volledig in beeld