Deze pagina zal regelmatig bijgewerkt worden met nieuwe afbeeldingen

Informatiemodules in schildering

Op deze pagina in het Kosmisch Archief staat een overzicht van diverse kosmische informaties die door Asma vertaald zijn in de vorm van schilderingen.


Een breed scala aan informaties komt hierin aan bod waaronder zichtbaar gemaakte kosmische histories en gebeurtenissen, op bewustzijn gebaseerde softwaretechnologieën en bewustzijnstechnieken (veelal in Arcturiaans-Siriaans samenwerkingsverband), artificiële softwaretechnologieën en in beeld gebrachte vibraties van levenskracht.

 

Al deze trillingen kunnen bezien worden met het bewustzijn van de Mens, waardoor er een diepe puls van vrije levenskracht door de informatiepatronen heen kan stromen en er hierin (o.a.) Zichtbaarheid kan komen in de fysieke wereld. De huidige werkelijkheid heeft dit soort informaties lang genoeg verborgen en op slot gehouden en het is aan ons, Mensen in deze Wereld, om ALLE sloten van binnenuit te openen.

 

Je bent dan ook van harte uitgenodigd om je eigen bewustzijn, jouw eigen vermogen van diep waarnemende kracht, in te brengen in de informatietrillingen achter de weergegeven beelden op deze pagina en hiermee, op jouw eigen wijze en vanuit jezelf, bij te dragen in het zichtbaar maken van ons Kosmisch Erfgoed.


Laatst toegevoegd


Overzicht

Door op een afbeelding te klikken komt deze volledig in beeld