Frequentiekaarten 'Wezens'

Bestellen van frequentiekaarten kan via het bestelformulier onder aan de pagina.

Op deze pagina vind je een overzicht van beschikbare frequentiekaarten.
De kaarten zijn afdrukken van tekeningen/codes die door de jaren heen zijn ontstaan, in de vertaling van frequentievelden. Dit betekent dat het niet zo zeer gaat om een exacte weergave van hoe een 'wezen' er fysiek uitziet, maar het gaat om de informatietrillingen die in het beeld opgeslagen liggen en middels de tekening in overdracht komen in de fysieke werkelijkheid.

De tekeningen worden in eigen beheer met zorg, aandacht en betrokkenheid gescand, bewerkt en geprint zodat de frequentieoverdracht geborgd blijft. Elke kaart wordt bij het inpakken en verzenden met dezelfde zorg en aandacht benaderd, waarna hij fysiek op reis wordt gestuurd naar jou.

Gegevens Frequentiekaarten

Papier: Alle frequentiekaarten worden geprint op zuurvrij, 180 grams tekenpapier met een lichte korrel. Dit geeft ze de look en feel van een originele tekening.


Keuze 1: A5 (=halve A4)
Formaat*: 21 x 14.85 cm.
Prijs losse kaart: €15,00 excl. verzendkosten.
Prijs set van 5 naar keuze: €65,00
De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van het aantal bestelde kaarten en het land van verzending. Deze worden vooraf gecommuniceerd op het besteloverzicht.


Keuze 2: A4

Formaat*: 21 x 29,7 cm
Prijs losse kaart: €25,00 excl. verzendkosten.
Prijs set van 3 naar keuze: €67,50

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van het aantal bestelde kaarten en het land van verzending. Deze worden vooraf gecommuniceerd op het besteloverzicht.

 

*Het uiteindelijke formaat zal enkele mm's of cm's afwijken vanwege printspecificaties en omdat de originele tekeningen niet allemaal in dezelfde verhouding zijn getekend.


Overzicht beschikbare Frequentiekaarten

Onderstaand vind je het huidige assortiment aan frequentiekaarten.
Deze lijst wordt op organische wijze aangevuld wanneer er nieuwe afdrukken beschikbaar zijn.

Nr. 001

Nr. 002

Nr. 003


Nr. 004

Nr. 005

Nr. 006


Nr. 007

Nr. 008

Nr. 009Bestelwijze

Je kunt een bestelling plaatsen door onderstaand bestelformulier in te vullen. Graag je aandacht voor de volgende punten:

* Vul a.u.b. je volledige voor- en achternaam in zodat ik de juiste bestelling kan linken aan de juiste betaling.
* Controleer a.u.b. of de ingevulde email- en adresgegevens correct en volledig zijn ingevuld, voordat je het formulier verzendt.

* Mocht je eenzelfde kaart meerdere keren willen bestellen, vink dan het gewenste nummer aan in de bestellijst en schrijf in de opmerkingen hoeveel je van elk aangevinkt nummer wilt ontvangen. Indien er geen opmerking bij staat, ontvang je standaard 1 kaart.
* Een bestelling van 5 x A5 kaarten of 3 x A4 kaarten wordt automatisch berekend als een set. Je mag hierbij dezelfde kaart dubbel bestellen. Zie hiervoor de voorgaande opmerking.
* Na het versturen van het bestelformulier ontvang je z.s.m. een besteloverzicht op het door jouw opgegeven e-mailadres. Hierin vind je de totaalprijs van je bestelling als ook de betaalgegevens waarmee je de bestelling definitief kunt maken. Indien je akkoord bent met de gegevens in het overzicht, kun je overgaan tot betaling van de vergoeding.
* Na ontvangst van de vergoeding zal ik de kaarten z.s.m. verzenden. Dit verzendmoment zal 1 à 2x in de week zijn.
Je ontvangt een berichtje wanneer de kaarten onderweg zijn naar jou. 


Bestelformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.