Individuele Lichaamsgerichte Ontstoringssessie

In deze individuele sessie staat het fysieke lichaam centraal.
De sessie is erop gericht om vanuit ons beider autonome kracht, in kosmische samenwerking met elkaar, de werkzame software in het lichaam te ontstoren waardoor organische trillingen van bewustzijnsinformaties dieper toegang kunnen krijgen tot het fysieke lichaam en de daaraan gekoppelde eigen beleefde werkelijkheid. Draaiende scripten vervallen en er ontstaat ruimte voor een nieuwe aanzet en inzet, onder leiding van het eigen bewustzijn en de eigen kracht.

We zetten in op een maximale doorstroom van de levenskracht in het lichaam, in het moment.

 

Achtergrond:
Noot vooraf: Dit volgende stuk tekst bevat diepe informaties achter de woorden. Probeer het met aandacht te lezen en in beelden te zien. Zo kan jouw eigen gevoelsinformatie hieromtrent ook op gang komen.

In de oorspronkelijke blauwdruk van hoe het lichaam van de mens is geconstrueerd bevinden zich in zowel het fysieke als in het energetische lichaam, energieportalen/centra welke vibrationeel afgestemd zijn op frequentievelden in een vrije bandbreedte via waar gecommuniceerd kan worden met andere werelden, werkelijkheden en intelligenties.

 

De afstemming op de frequenties van deze vrije bandbreedte is in de overname van de oorspronkelijke aardematrix, in de lichamen in verstoring gebracht. Er heeft in deze communicatiekanalen een verschuiving plaatsgevonden. De energiecentra vibreerden door deze overname en verschuiving niet langer in de oorspronkelijke afstelling en vibreerden ook niet langer in afstemming op elkaar en in samenwerking met elkaar, waardoor het lichaam ook niet langer als een geheel met zichzelf in communicatie kon zijn.

 

Naast de situatie dat wegens de verstoring en verschuiving (interdimensionale) kosmische communicaties, reizen en uitwisselingen niet langer plaats konden vinden, is de databank van kosmische herinneringen en histories, informaties en menselijke vermogens gefragmenteerd geraakt (uiteengevallen) en op verschillende plekken opgeslagen buiten het (zintuigelijke) bereik van de mens, die door de verschuiving in een andere bandbreedte is gaan vibreren, functioneren en leven.

 

Deze communicatieportalen/energiecentra in de lichamen van de mens, worden in de huidige lichamen nog steeds verstoord in frequentie en zijn bezet door intelligenties die er baat bij hebben dat de kosmische herinneringen van de mens buiten beeld blijven en dat de menselijke vermogens van interdimensionaal contact, communicatie en reizen op slot blijven.

De Sessie

In de individuele ontstoringssessie brengen wij in samenwerking onze vermogens in, om draaiende scripten en verstoringen in het fysieke lichaam waar te nemen en hiermee te ontstoren. Dit biedt ruimte aan het op gang komen van de oorspronkelijk gescripte vrije, organische  levensvibraties waarbij de kosmische communicaties in het lichaam opnieuw opgestart kunnen worden, onder leiding en begeleiding van jouw eigen bewustzijn.

 

Vanuit mijn vermogen en kosmische achtergrond stel ik in de sessie Arcturiaanse ontmantelings-, ontstorings- en opschoningstechnieken en methodieken beschikbaar in onze samenwerking. Mogelijke inzetten zijn: Kosmische Klank, gerichte fysieke aanrakingen, Kosmisch kijken, het zichtbaar maken van actieve softwaremodules (codes) en diepe stiltes waarin waarnemingen plaats kunnen vinden. Mijn aandacht gaat hierin uit naar het ontstoren van de kosmische communicatieportalen/energiecentra in en rondom het lichaam, met hierbij een diepe aandacht voor het hoofd/brein en de wervelkolom. Ook andere delen van het lichaam komen hierbij aan bod.

 

Elke sessie ontstaat vanuit onze kosmische samenwerking waarin jouw eigen inzet, daadkracht, besluit en waarneming essentieel is in de leiding en begeleiding van hetgeen er in beweging wordt gebracht en hoe we hier samen doorheen navigeren.

 

Gouden sleutelwoorden voor deze sessies zijn: Daadkracht, aandacht, ruimte, ontspanning, eerbied, herstel, welzijn, stilte, gevoelsbewustzijn, innerlijke leiding, vertrouwen, samenwerking, vriendschap, borging en Vrije Stroming van Leven.


Praktische informatie

*Uitgebreide informatie ontvang je vooraf via de email. Lees deze aub goed door, ook als je al eens eerder een sessie hebt ingezet, de informaties kunnen in de tussentijd bewogen zijn.

*Tijd: Op afspraak. Voor elke sessie wordt 3 uur, plus 10 minuten vooraf ingepland.
*Kleding: Draag comfortabele kleding waar je ontspannen in kunt zitten, liggen en/of bewegen. Let er bij je bovenkleding op dat er geen coll of capuchon aan zit en liefst ook geen decoratieve elementen zoals sierknopen of verdikte stiksels/naden op de achterkant. Tip: draag laagjes zodat je, indien nodig, je trui of vest uit kunt doen. Neem (warme) sokken mee voor aan je voeten.
*Mobiele technologie: Smartphones, tablets, smartwatches e.d. zijn niet welkom in de ruimte, ook niet wanneer ze uitgeschakeld zijn. Dit geldt voor zowel het halletje als de sessieruimte. Draag er aub zelf zorg voor dat deze apparaten thuis of in de auto blijven liggen.
Reis je niet met de auto en heb je je smartphone bij je? Geef het dan aan zodat we deze elders kunnen bewaren.

Op deze wijze bewaken we samen onze ruimte en houden we deze zo schoon en organisch mogelijk.


Aanmelden

In het Activiteiten overzicht staan de beschikbare data vermeld.
Mocht er in dit overzicht geen beschikbaarheid zijn en je wilt graag een afspraak maken, dan kun je een email sturen naar Consult@codesvancreatie.nl of maak gebruik van onderstaand Contactformulier.


Contactformulier Individuele Ontstoringssessie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.