Bewustzijn in Beeld: Codes van Creatie

Naast de persoonlijke schilderijen maak ik ook 'vrije' schilderijen. Dit zijn schilderijen waarin ik in afstemming op innerlijke bewustzijnsinformatievelden/lichtfrequentievelden de codes vertaal die het hologram van die velden vertegenwoordigen. Hiermee worden deze velden zichtbaar, waardoor de trilling hiervan in de fysieke werkelijkheid in beweging kan komen. Deze trillingen zijn in de werkelijkheid waar we nu in leven veelal uit ons fysieke bewustzijn en daarmee ook uit de structuuropbouw/matrix van de werkelijkheid gewist, gefragmenteerd of inactief gemaakt. De Wezenlijke waarneming van de Mens is hierin nodig om deze lichtfrequentievelden middels het eigen bewustzijn weer te activeren, in het lichaam te ervaren en vervolgens op geheel eigen wijze uit te pakken en uit te dragen in het dagelijks leven. Hiermee worden deze codes weer actief in het eigen hologram en de eigen werkelijkheid waardoor ook collectieve velden met deze informatie verrijkt kunnen worden en in beweging kunnen komen.

 

Alle schilderijen die ik maak zijn afgestemd op het Oorspronkelijk Bewustzijn van de Mens. Met de 'Codes van Creatie' draag ik graag bij aan het zichtbaar maken van van de Kronieken van de Mens die wij samen met elkaar vertegenwoordigen en die wij allen in ons dragen, zodat de trillingen en de frequenties van de Herinnering van Ooit weer ingeladen en actief kunnen worden in ons bewustzijn en daarmee in de werkelijkheid die we nu beleven.

 

Hieronder vind je een overzicht van de diverse schilderijen die ik recentelijk heb gemaakt. Klik op een afbeelding om de foto's, bewegend beeld middels video en de bijbehorende informatie van het schilderij te bekijken. Indien een schilderij ook te koop is, dan staat er een bestelformulier onder aan de pagina. Ik wens je veel inspiratie toe.


Laatst toegevoegd

Overzicht van alle schilderijen

Delen van deze pagina kan via