*Momenteel is het niet meer mogelijk om een persoonlijke beeldcode aan te vragen. Mocht deze mogelijkheid zich weer openen dan zal dit zowel op de homepage als op deze pagina gecommuniceerd worden.

Persoonlijke beeldcode

*For ordering from another country than the Netherlands, please scroll completely down to the bottom of the page.

Blauwdrukken, software modules, missiekaarten, navigatie/coördinatiemappen, Cosmic Contact interfaces, printplaten, zegels van kosmische historie... De Arcturiaanse codes kunnen op verschillende manieren geduid worden, afhankelijk van welke frequentie/ informatieveld er doorgezet en zichtbaar gemaakt is. Je zou ze kunnen benoemen als transportsystemen van Quantum-informatie en er kan diepgaand mee gewerkt worden in en met het eigen bewustzijn. Dit kan zowel op persoonlijk als op collectief niveau.

'Voorbeelden van diverse beeldcodes/frequentiekaarten'

Er is nu (tijdelijk) ruimte beschikbaar om een persoonlijke beeldcode/frequentiecode te bestellen. Dit gaat om een persoonlijk afgestemde, in quantumsamenwerking met elkaar, zichtbaar gemaakte frequentieoverdracht. Het gaat hierbij om een originele, fysieke kaart. Je ontvangt deze per post op het door jouw opgegeven adres.

 

Welke informatie er tevoorschijn komt en in welke uiterlijke vorm of kleurstelling weet ik vooraf niet. Dit zal blijken in de uitwerking van de vertaling van het frequentieveld. Ook zit er geen duiding in woorden bij. Jouw eigen bewustzijn en de waarneming in jezelf is de sleutel tot het ontvangen en het openen van de informaties die in de beeldcode opgeslagen liggen.

 

Wanneer jij jezelf diep betrokken voelt bij het ontvangen van en het werken met een code, dan komt van hieruit onze samenwerking en de overdracht in beweging. Jouw eigen bewustzijn markeert het veld en brengt het in vibratie. Dit kan vanuit een vrij veld, zonder het vooraf aangeven van een thema. Voel je echter binnen in jezelf wel een specifiek thema aan te vliegen, dan lees ik dit graag in de opmerkingen bij je bestelling.Praktische informatie

Papier: De beeldcodes worden geschreven op wit, 225 grams, zuurvrij papier, met een lichte korrel.

 

A5 formaat: 14,8 cm x 21 cm (= een half A4'tje)
Vergoeding: €78 (inclusief verzendkosten binnen Nederland)

 

A6 formaat: 10,5 x 14,8 cm (= een halve A5 / kwart A4'tje)
Vergoeding: €55 (inclusief verzendkosten binnen Nederland)

 

Verzending: De beeldcodes worden als brievenbuspost via PostNL verzonden. Noteer a.u.b. bij je bestelling het juiste verzendadres in het vak voor opmerkingen.

 

De vibrationele aard van deze samenwerking én het werken met de persoonlijke beeldcode, vraagt om een aandachtige betrokkenheid van je eigen bewustzijn. Vanwege deze wijze van werken, de kosmische/quantum informatie die hieruit zichtbaar kan worden en de bewegingen die hieruit voort kunnen vloeien, is een persoonlijke beeldcode enkel vanuit je eigen gevoel en eigen besluit, voor jezelf te bestellen.
Deze beeldcodes zijn daarmee niet geschikt als een (onverwacht) geschenk voor iemand anders.


Bestellen persoonlijke beeldcode (NL)

! Graag het verzendadres in de opmerkingen noteren

Persoonlijke Beeldcode

€ 78,00

  • Dit product is niet meer beschikbaar

Ordering a personal Image Code from Belgium | Germany | Switzerland

In this moment it is no longer possible to order a personal Image Code. If this possibility ever opens again, it will be communicated on the homepage of this website as well as right here on this page.

Paper information: The image codes will be made on white, 225 grams, acid free paper with a light grain.

A5 size: 14,8 cm x 21 cm (half of an A4)
Fee: €78 (excl. shipping costs to your country. These will be added to the price)

A6 size: 10,5 x 14,8 cm (quarter of an A4/half of an A5)
Fee: €55 (excl. shipping costs to your country. These will be added to the price)

Please make sure to only order an image code for yourself. These codes are not suitable as a gift for someone else.

If you want to order a personal image code, please fill out the form down below. After receiving your form, I will message you with the additional shipping costs as well as the payment information for transferring the fee. Please wait for these instructions before transferring any money. Thank you

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.