Ervaringsverhaal: Waterportalen (11-03-2023)

Ik zit aan de oever van de rivier. Met gesloten ogen geniet ik van de stralen van de ondergaande zon en luister ik naar het gezellig klinkende gekwetter van de vele ganzen. Af en toe glijdt het geluid van een passerende trein voorbij. Ik ben in rust, aanwezig in mezelf, aanwezig in mijn ademhaling, aanwezig in het moment van werkelijkheid dat ik beleef.

Plotseling hoor ik water stromen. Niet zo gek aan de oever van een rivier, maar dit was zojuist nog niet hoorbaar op deze wijze. Het geluid wordt luider, alsof iemand aan de volumeknop draait. Het vraagt mijn aandacht. Ik luister nog even met gesloten ogen naar de klanken, ben innerlijk aanwezig in wat ik hierbij ervaar en doe vervolgens mijn ogen open.

Ik zie honderden waterstroompjes, dicht bij de waterkant, goud oplichtend. Een prachtig beeld. Zijn het er echt honderden? Ik begin te tellen en met een glimlach staak ik al snel deze actie. Ja, het zijn er echt honderden. De veelheid die ik ervaar zit hem overigens niet enkel in het aantal.

Ik kijk naar de gouden stroompjes en ik voel in mijzelf…dit is allemaal informatie. Ik bevestig deze waarneming hardop in mijn brein en breng dit vervolgens in mijn gevoel en met mijn ogen naar het water toe: "Ik Zie jou. Ik zie dat je informatie bent".

In het moment van deze bevestiging, zie ik dat de gouden waterstroompjes zich gelijk anders gaan gedragen. Het gouden licht vormt zich al stromend naar gouden glyphs. Wat ik zie vertaalt zich in mij als dat de waterkristallen zich, gestuwd door een ‘onzichtbare kracht’, naar elkaar toe bewegen en organische formaties van informatiehologrammen vormen.

Communicatie

Samenwerking

Contact

Ik voel dat ik diepgaand word uitgenodigd om in contact te treden met het Waterbewustzijn. Om hier meer aandacht en zichtbaarheid voor te genereren, vanuit mijn vermogens en aanwezigheid, in deze werkelijkheid, in deze aarde.

Er wordt een beroep gedaan op samenwerking. Niet alleen met mij, maar met ons. De mensen die zich innerlijk bewogen voelen om in dit thema mee te werken en mogelijk al reeds doen. De mensen die ook met hun bewustzijn en hun vermogens fysiek aanwezig zijn in deze werkelijkheid.

Ik voel diverse beschavingen en allianties die door het water heen met mij communiceren en informaties doorzetten. Ik kijk, ik voel, ik adem en ontvang.

Waterbewustzijn

Codes

Klank

Levenskracht

Kristallen

(Door)reisportalen

Communicatieportalen

Waterwezens

(Onder)waterwerelden

Transport

Waterwegen

Verbinding

Quantumbewustzijn

Ik voel doorgangen en transmissieportalen openen.
Andere werelden en werkelijkheden die via het water communiceren en o.a. informatietrillingen en hologrammen doorzetten. Er zijn ontvangststations nodig voor deze informaties in deze werkelijkheid. Waterportalen via waar de informatie binnen kan stromen en in het fysieke bewustzijn tot leven kan komen. Samenwerking in quantumbewustzijn.

Jij

Ik

Zij

Wij

Samen

Eén

 

 

Asma Achkroune | 11 maart 2023


Beluisteren van het ervaringsverhaal Waterportalen


Deel dit bericht via: