Schilderij 012

Foto

Video

Voor de beste beeldkwaliteit klik je in het afspeelvenster hieronder op het het wieltje en zet je de kwaliteit op 1080p.

Omschrijving:
Een klein schilderijtje van 10x10 cm in warm oranjerood en goud.
De informatie'bol' bevat diverse tinten (metallic) blauw in verf en glitter die schitteren in het licht en bij beweging.
De gouden glyphs op de bol zijn in reliëf opgezet.
De diep donkerblauwe glyphs vormen een contrast met al het warme goud en oranjerood in verf en glitter.
Het handzame formaat nodigt uit om dit schilderijtje in de hand te houden tijdens de interactie/samenwerking.


Praktische informatie

Note: Omdat dit type schilderijen moeilijk op beeld vast te leggen is en omdat elk scherm andere kleurinstellingen heeft, kan het zijn dat de ware kleuren niet exact overeenkomen met wat je nu op je beeldscherm ziet.

Medium: Acrylverf, acrylpennen en glitter op canvas. Afgewerkt met een satin vernis
Formaat: 10x10 cm
Prijs: €49 (excl. eventuele verzendkosten brievenbuspakje)


Bestelformulier

Indien je interesse hebt in het schilderij, kun je onderstaand formuliertje invullen. Na je aanvraag neem ik z.s.m. contact met je op om je te laten weten of het schilderij nog beschikbaar is. Indien dit het geval is ontvang je ook gelijk de benodigde informatie voor verdere afhandeling. Omdat ik alle aanvragen handmatig en op volgorde van binnenkomst verwerk, kan het zijn dat het schilderij nog op beschikbaar staat op de website, maar dat iemand deze reeds besteld heeft. Je ontvangt in elk geval een bericht van mij. Dank voor je begrip hiervoor.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.