Ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact

Bestellen kan door te klikken op onderstaande foto of middels de blauwe bestelknop onder aan de pagina.

In deze Quantumsessie wordt de aandacht van bewustzijn gebracht naar het thema: "Ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact".

Het ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact is, vooraleer het in de materie zichtbaar is, een vibrationeel frequentieveld dat ontwikkelt/‘opgebouwd’/gezien/geleefd dient te worden in het bewustzijn van de Mens, om van hieruit in de fysieke vorm zichtbaar te kunnen worden. Het is een levende vibratie die in elk moment aanwezig is. Niet als een abstract gegeven in het denken, maar als een operationele vibratie, een Zijnstoestand, in het dagelijkse leven. Warm, welkom, bewust, vriendschappelijk, open en toegankelijk.

 

In deze sessie gaat het erom eigen kennis en inzicht tot leven te laten komen in de diverse informatielagen die het thema ‘Ontmoetingsplatform’ rijk is. We vliegen dit thema aan vanuit kosmisch persoonlijke titel en inzet, autonoom en vanuit de eigen kracht en besluitvaardigheid. Met hierin vibrerend de Wetenschap van onze verbinding en gezamenlijke inzet in het moment.

 

We zetten de poorten open voor quantuminformaties, in samenwerking met Arcturiaans-Siriaanse ‘Contactgroepen’. De informatietrillingen open vibrerend, transporterend en informerend naar het Zelf, naar elkaar en naar de codes van deze werkelijkheid. In de Wetenschapsvibratie van de gezamenlijke samenwerking ligt een grote kracht en borging voor dit moment.

 

Deze Quantumsessie heeft een transmissie beschikbaar van ca. 67 minuten waarin er in woorden en klanken frequenties worden aangeboden ter assistentie in het zelfonderzoek van het thema: ‘Ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact’. 

 

Voel je je aangesproken in meewerking, dan ben je van harte welkom om de sessie in te zetten.

 


Bestellen Quantumsessie Ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact

Bij het bestellen van de Quantumsessie ontvang je een audiobestand van 67 minuten met een begeleidende frequentietransmissie in woorden en klanken.

Vergoeding: €26,00 (incl. €1,00 transactiekosten)

Je kunt de Quantumsessie bestellen middels onderstaande knop.
 De bestanden zijn direct te downloaden na het afronden van de betaling. Mocht er iets niet goed gaan bij het bestellen of downloaden, neem dan contact op met shop@codesvancreatie.nl