Lichtveld Activatie: Vertrouwen in het Zelf

Bestellen kan door te klikken op onderstaande foto of middels de blauwe bestelknop halverwege de pagina.

Vertrouwen in het Zelf

een essentiële vibratie in deze wereld en werkelijkheid

daar waar hij elders geen naam behoeft

omdat het een vanzelfsprekendheid is

daar waar de code van wantrouwen of twijfel niet leeft

Vertrouwen in het Zelf

een bouwsteen van Leven

een doorgangsportaal naar het eigen kosmische bewustzijn

de herinneringen

Kosmische levensherinneringen die niet in het verleden of in de toekomst liggen

maar die vibreren in het Nu

als een oneindigheid

open, toegankelijk, doorreisbaar

in de erkenning van het Zelf

 

In deze Lichtveld Activatie wordt er met de eigen aandacht van bewustzijn een beweging gemaakt om de code van 'Vertrouwen in het Zelf ' aan te raken en dieper in vibratie te brengen in het eigen lichaam en in de eigen beleefde werkelijkheid. Tevens laten wij (=eenieder die deze activatie inzet) in de gezamenlijke beweging met elkaar een diepe klank van Kosmische Zelferkenning door het veld heen klinken.

Deze sessie kent daarmee twee activaties die simultaan plaatsvinden, gelijktijdig door elkaar heen vibreren en die in interactie zijn met elkaar / wisselwerking hebben op elkaar.
1. Een Lichtveld Activatie in het Zelf

2. Een gezamenlijk ingezette Lichtveld Activatie in het collectieve veld van deze aarde /werkelijkheid

 

Voor deze Lichtveld Activatie wordt een begeleidende en ondersteunende Arcturiaanse Codetransmissie beschikbaar gesteld, bestaande uit een audio opname (mp3) en een beeldcode (PDF).

 

Uitnodiging tot Zelfonderzoek:
Er liggen veel beelden, herinneringen, opgeslagen in dit moment. Vibrerend om uitgepakt te worden.
De uitnodiging is om voorafgaande aan het beluisteren, op jouw eigen manier, deze beweging te bezien en te onderzoeken. Voel maar eens of je zelf (in beelden) zou kunnen kijken naar de informaties die er in jezelf tevoorschijn komen aangaande hetgeen hier benoemd wordt als een Lichtveld Activatie, aangaande Vertrouwen in het Zelf, Kosmische Zelferkenning, individuele Activaties, Lichtveld Activaties in het collectieve veld en wat dit mogelijk zou kunnen betekenen en/of welke rimpelingen dit heeft of zou kunnen hebben. Het veld nodigt uit tot inzet en onderzoek.
En mogelijk ervaar jij wel andere vragen/antwoorden dan die wat hier nu beschreven staan...

 

Dit alles is zeer welkom om het veld te informeren en te openen.
Laat je Zelf stromen.
Breng je Zelf in.
Heet je Zelf welkom.


Bestellen Lichtveld Activatie

Lengte Klankentransmissie: 51 min. 36 sec.
Vergoeding: €26,00 (incl. €1,00 transactiekosten)

Je kunt de Lichtveld Activatie bestellen middels onderstaande knop.
Het bestand is direct te downloaden na het afronden van de betaling. Mocht er iets niet goed gaan bij het bestellen of downloaden, neem dan contact op met shop@codesvancreatie.nl


Extra info bij de Codes

In het aardse moment van 21-02-2023 hebben tientallen mensen zich verbonden in het veld van deze Lichtveld Activatie. Na het opnemen van de Klank transmissie schreef ik onderstaand bericht aan alle deelnemers. Deze deel ik ook graag met jou, als medeschepper van dit het veld in het Nu.


*** Klank Code ***

Lieve vriend, lieve vriendin,

 

het audiobestand voor de Lichtveld Activatie: Vertrouwen in het Zelf staat online.

Ik wil jullie in de diepte van wie ik ben danken, voor deze samenwerking. We hebben samen met elkaar een rijk veld opgebouwd en ingebracht.

 

Het is een multidimensionale transmissie met vele lagen en bereiken, klanken en talen. En ook met veel aardse taal, ingebed in de Kracht, om al deze velden doorgang te geven deze werkelijkheid in. Ik voel dat de gesproken 'begeleiding' hierin als één van de vele lagen in het veld vibreert. Het geeft ruimte om jezelf in te brengen. Graag nodig ik je dan uit om je eigen beweging en begeleiding in te zetten in het moment van inzet van jezelf. Het is geen geleide sessie of een volgsessie, maar een Zijn-sessie in vibratie.Van ons allen.

 

En mogelijk blijkt hierin wel dat je iets heel wezenlijks in het veld van onze samenwerking brengt, daar waar je mogelijk iets dacht te 'halen'... beide bewegingen zijn er, in uitwisseling met elkaar. Een gouden moment dat alle ruimte heeft voor inzet en beweging vanuit jeZelf...

 

*** Beeld Code ***
De beeldcode bevat een enorme hoeveelheid aan informatie en lagen. Wanneer je hiermee werkt, blijf dan goed aanwezig in en bij jezelf. Zo kun je de frequenties waar je mee in communicatie treedt en die in je lichaam + in verschillende bewustzijnslagen in beweging komen, goed begeleiden vanuit je eigen bewustzijn en (waarnemings)vermogen.

Indien mogelijk, print de code uit, dan kun je hem fysiek op papier bij je hebben tijdens de activatie. Je kunt hier naar eigen gevoel mee werken. Mocht je voelen in een ander moment met deze code te werken of helemaal niet: dat is allemaal prima. Je bent vrij, het is jouw moment. Altijd.

Verdere tips: Ontspan je lekker in het moment, leg eventueel pen en papier in de buurt, zodat je wat op kunt schrijven wanneer dat zo voelt. Maar bovenal: volg je eigen beweging. Het moment is altijd dynamisch en jij weet exact hoe je deze inzet voor jezelf en hoe je deze kunt en dient te begeleiden.

 

In verbinding,

Asma Achkroune