Waarnemingssessie middels persoonlijk audiobestand met Kosmische Klankfrequenties

Een moment van diepe aandacht vanuit de innerlijke Zijnskracht, voor je huidige moment van leven. Centraal hierin staat een eigen thema dat je met je bewustzijn aanraakt en naar voren haalt: “Hier mag de Organische Kracht in stromen...”

Een moment van ontmoeting tussen de organische vibratieklanken van Kosmisch Bewustzijn, waarin alle mogelijkheden van Leven opgeslagen liggen, en de draaiende software-informatievelden in het brein/lichaam. Een ontmoeting die Leven aanbrengt in de geometrie van het denken.

Audiobestand met een Kosmische Klankentransmissie

In deze waarnemingssessie, waarbij jij met je aanvraag de toestemming geeft voor onze quantumsamenwerking, vertaal ik in klanken de informatievelden die ik ontmoet in het door jou gemarkeerde thema. Deze klankentransmissie wordt opgenomen als MP3 bestand en ontvang je vervolgens via de e-mail, zodat je hier zelf de waarnemingssessie die je hebt ingezet, mee kunt voortzetten/bekrachtigen.

 

Door het beluisteren van de zichtbaar gemaakte frequentiepatronen waaruit de softwarevelden zijn opgebouwd, ontmoet je op bewuste en op fysieke wijze deze velden in je brein en lichaam. De vibratiekracht van je aandacht hierin, laat quantumfysisch mogelijkheden ontstaan voor zowel ontstoringen als activaties in deze frequentiepatronen, welke ten grondslag liggen aan het door jou gemarkeerde thema.

 

Overzicht:
1. Deze sessie ontstaat en wordt begeleid vanuit je Zelfkracht en je eigen innerlijke leiding.
2. De uitnodiging is om eerst in alle rust het thema voor jezelf, in je gevoel aan te raken (=markeren waar de aandacht naartoe mag stromen), vooraleer je de aanvraag plaatst.
3. In het opmerkingenveld bij je aanvraag benoem je het gemarkeerde thema. Dit kan in enkele woorden, het hoeft niet uitvoerig. Hiermee geef je mij bewust toestemming om in het informatiehologram met je mee te mogen kijken en laat je me ook zien waarin ik mee mag kijken. Zo openen we de quantumsamenwerking. Er hoeft hier verder geen tijd of datum voor afgesproken te worden.
4. Binnen 10 werkdagen ontvang je van mij een email met een link naar waar je het audiobestand kunt downloaden.
5. Je kunt vervolgens in je eigen moment de reeds gestarte (stap 1 en 2) waarnemingssessie vervolgen met het beluisteren van het audiobestand. Hierin zal naast de vertaling van de software-informatievelden, ook een begeleiding in woorden te horen zijn die je door de waarnemingssessie heen praat. Voel je vrij om hier al dan niet in mee te bewegen.


Praktische informatie

Datum: Binnen 10 werkdagen na je aanvraag, ontvang je de downloadlink op het door jouw opgegeven e-mailadres.
Tijd: n.v.t. Ik zet de waarnemingssessie in, in mijn eigen moment en jij kunt de waarnemingssessie na ontvangst van het audiobestand ook inzetten in je eigen moment. We ontmoeten elkaar quantum, buiten tijd en ruimte.
Locatie: Daar waar jij bent
Vergoeding: €65,-
Download MP3 bestand: Gelieve het bestand te downloaden en op te slaan op je eigen computer of op een ander apparaat.
Na de ontvangstbevestiging van jouw kant, verwijder ik het audiobestand van mijn apparaten.

***

Hinweis für Personen mit einem deutschen Bankverbindung: Wenn Sie eine persönliche Audiodatei bestellen möchten und über ein deutsches Bankkonto verfügen, stellen Sie Ihre Anfrage bitte an: deelnemen@codesvancreatie.nl


Aanvraagformulier

Het is op dit moment niet mogelijk een persoonlijk audiobestand aan te vragen.

Bij je aanmelding ontvang ik graag een korte omschrijving van het thema waar we de aandacht naartoe brengen in deze samenwerking. Deze kun je plaatsen bij 'opmerkingen'.

Persoonlijke waarnemingssessie met Kosmische Klankentransmissie

Binnen 10 werkdagen ontvang je, op het door jouw opgegeven e-mailadres, een downloadlink naar het audiobestand (MP3).

€ 65,00