Kosmische Bruggenbouwers

In het huidige moment van werkelijkheid zijn er vibrationele informatievelden van bewustzijn die nog niet actief vibreren in (het geheugen van) de mens van deze aarde, wanneer het gaat om kosmische ontmoetingen/buitenaards contact. De quarantaine situatie waar de mensheid in verkeert kan enkel van binnenuit opgeheven worden door de mensen die de planeet zelf bewonen, beleven en belichamen. De mens van deze aarde dient Zelf, vanuit het eigen besluit, actief te gaan bouwen aan het opheffen van deze quarantainesituatie.

 

Informatie-uitwisseling over en weer vraagt bruggen in bewustzijn. Kosmische bruggen waarvan de code inherent is aan het bewustzijnswezen van de Kosmische Mens. De code wordt geactiveerd in de erkenning van de Mens en de planeet als zijnde deel van een groter galactisch geheel, met een eigen uitgebreide kosmische historie die door tijden en werkelijkheden heen leeft en gekend is in oneindigheid.

 

Wanneer Mens en planeet in samenspraak en samenleving met elkaar Zijn, kunnen de sleutelcodes van Kosmische Samenleving in bewustzijn ook actief en zichtbaar geleefd worden in de huidige werkelijkheid. Grenzeloze ontmoetingen, vibrerend in het hart met een Zien-der-ogen’d lichaam. Het startsalvo heeft reeds geklonken. De Mens is onderweg.

 

 

Achterstevoren en ondersteboven, de goochelcodes van tijd gezien en herzien.

Binnenstebuiten keert het Nu moment huiswaarts in de Mens.

Het moment van schepping herleeft en herpakt

in een uitlijning van Nu

in verbinding met AL.

**

 

Asma Achkroune


Deel dit bericht via: