Titel schilderij: Bevrijding van de Scheppingskracht (deel 1)

Bij het schrijven van een tekst over de bevrijding van het Menselijk potentieel/de Scheppingskracht van de Mens en hoe de betekenisgeving van emoties hier een rol in speelt, kon ik een deel van het bewustzijnsinformatieveld dat ik vertaalde niet in woorden omzetten. Daarop ontstond dit schilderij waarin ik in kleuren en glyphs een gedeelte zichtbaar heb gemaakt wat niet in woorden vertaald kon worden.

 

Ik nodig je uit om met volle aandacht bij jezelf en in jezelf aanwezig te zijn (lichaam-hoofd-hart) en van hieruit contact te maken met de informatie op het schilderij. Op deze manier kun je vanuit jouw eigen vermogens de trillingen/code van dit schilderij binnen in jezelf ervaren en begeleiden met je bewustzijn om de informatie die hierin ligt op jouw eigen manier uit te pakken.

 


Foto's Schilderij 003


Video Schilderij 003

Voor de beste beeldkwaliteit klik je in het afspeelvenster hieronder op het het wieltje en zet je de kwaliteit op 1080p.


Praktische informatie

Note: Omdat dit type schilderijen moeilijk op beeld vast te leggen is en omdat elk scherm andere kleurinstellingen heeft, kan het zijn dat de ware kleuren niet exact overeenkomen met wat je op je beeldscherm ziet.

 

Dit schilderij is gereserveerd

Medium: Acrylverf, acrylpen en glitter op canvas. Afgewerkt met een satin vernis
Formaat: 20x20 cm
Prijs: €95 (excl. verzendkosten)
Verzendkosten Nederland: €7,25
Verzendkosten België en Duitsland: €13,00
De schilderijen worden verzonden via pakketpost van PostNL


Bestelformulier schilderij 003

Na je aanvraag neem ik z.s.m. contact met je op om je te laten weten of het schilderij nog beschikbaar is. Indien dit het geval is ontvang je ook gelijk de benodigde informatie voor verdere afhandeling. Omdat ik alle aanvragen handmatig en op volgorde van binnenkomst verwerk, kan het zijn dat het schilderij nog op beschikbaar staat op de website, maar dat iemand deze reeds besteld heeft. Je ontvangt in elk geval een bericht van mij. Dank voor je begrip hiervoor.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.