Ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact: Het fundament in jezelf

Het is niet langer mogelijk je aan te melden voor deze samenkomst

Het 'Ontmoetingsplatform voor Kosmisch Contact' is een rijkgeschakeerd vibratieveld dat tot leven gebracht en gedacht dient te worden in het bewustzijn van de Mens, vooraleer dit platform zich fysiek kan tonen in de werkelijkheid.

 

Het is een levende vibratie die in elk moment aanwezig is. Niet als een abstract gegeven in het denken, maar als een operationele Zijnsvibratie in het dagelijkse leven. Warm, welkom, inclusief, gelijkwaardig, vriendschappelijk, open, toegankelijk en bovenal: in beheer van het eigen Kosmische Zelfbewustzijn.

Eenmaal operationeel fungeert de rijkheid van dit levende vibratieveld als een platform waarin er op een gedegen en geborgde wijze kosmische contacten en ontmoetingen, zowel aards als buitenaards, plaats kunnen vinden. Het fundament van dit platform ligt in het bewustzijn van ieder mens Zelf. Daar wordt het opgebouwd in en vanuit de eigen levenskracht en levensvisie, met de eigen codes van bewustzijn vanuit de frequenties van Thuis.

In dit ontmoetingsmoment komen we samen als Kosmische Architecten van het Ontmoetingsplatform, Bouwers van Bewustzijn, om trillingen van kennis en inzicht tot leven te laten komen in de diverse informatielagen die dit thema rijk is.

 

In dit vibrationele quantumgesprek is er ruimte om de informaties die wij in ons dragen te onderzoeken en nader te bekijken, waarmee we onszelf, elkaar en ook de codes van deze werkelijkheid kunnen informeren in dit thema. Er is ruimte om samen met elkaar vragen en misschien ook wel antwoorden in het veld brengen, een code, een trilling, waar het Quantumveld op kan reageren en ons ook weer terug kan informeren. We bouwen Kosmische Bruggen met onze aandacht en zetten onze kanalen open voor de samenwerking met elkaar, als ook met vriendschappelijke groepen die vanuit ‘de andere kant’ meewerken in het bouwen en het openleggen van de routes naar openlijk, fysieke buitenaardse contacten en ontmoetingen.

Voel je de uitnodiging van samenwerking in jezelf klinken, dan ben je welkom om je onder aan de pagina aan te melden.

Dat de code van Leven en van waarlijke ontmoetingen hier in deze werkelijkheid weer tot leven komt en openlijk zichtbaar is voor Al het Leven.

 

Asma Achkroune

 


Kosmische Bruggenbouwers

In het huidige moment van werkelijkheid zijn er vibrationele informatievelden van bewustzijn die nog niet actief vibreren in (het geheugen van) de mens van deze aarde, wanneer het gaat om kosmische ontmoetingen/buitenaards contact. De quarantaine situatie waar de mensheid in verkeert kan enkel van binnenuit opgeheven worden door de mensen die de planeet zelf bewonen, beleven en belichamen. De mens van deze aarde dient Zelf, vanuit het eigen besluit, actief te gaan bouwen aan het opheffen van deze quarantainesituatie.

 

Informatie-uitwisseling over en weer vraagt bruggen in bewustzijn. Kosmische bruggen waarvan de code inherent is aan het bewustzijnswezen van de Kosmische Mens. De code wordt geactiveerd in de erkenning van de Mens en de planeet als zijnde deel van een groter galactisch geheel, met een eigen uitgebreide kosmische historie die door tijden en werkelijkheden heen leeft en gekend is in oneindigheid.

 

Wanneer Mens en planeet in samenspraak en samenleving met elkaar Zijn, kunnen de sleutelcodes van Kosmische Samenleving in bewustzijn ook actief en zichtbaar geleefd worden in de huidige werkelijkheid. Grenzeloze ontmoetingen, vibrerend in het hart met een Zien-der-ogen’d lichaam. Het startsalvo heeft reeds geklonken. De Mens is onderweg.

 

 

Achterstevoren en ondersteboven, de goochelcodes van tijd gezien en herzien.

Binnenstebuiten keert het Nu moment huiswaarts in de Mens.

Het moment van schepping herleeft en herpakt

in een uitlijning van Nu

in verbinding met AL.

**


Praktische informatie

Datum: Donderdag 7 maart 2024
Tijd: 10.00 - 16.30 uur | Inloop vanaf 09.40 uur
Locatie:
't Jagershuis | Landgoed Bleijendijk - Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH te Vught
(Routebeschrijving volgt daags vooraf via mail)
Vergoeding:  €65 - incl. koffie, thee en koek


Aanmelden

Na het invullen van de benodigde gegevens en de betaling via iDeal is je plaats definitief gereserveerd.

 

Het is niet langer mogelijk je aan te melden voor deze samenkomst

Ontmoetingsplatform: Het fundament in jezelf | 7 maart 2024 | Vught

€ 65,00

  • Dit product is niet meer beschikbaar