Bevrijding van de Scheppingskracht

Bij het schrijven van een tekst over de bevrijding van het Menselijk potentieel/de Scheppingskracht van de Mens en hoe de betekenisgeving van emoties hier een rol in speelt, kon ik een deel van het bewustzijnsinformatieveld dat ik vertaalde niet in woorden omzetten. Daarop ontstond dit schilderij waarin ik in kleuren en glyphs zichtbaar heb gemaakt wat niet in woorden vertaald kon worden...althans, ik heb een deeltje hiervan zichtbaar gemaakt.

 

Ik nodig je uit om met volle aandacht bij jezelf en in jezelf aanwezig te zijn (lichaam-hoofd-hart) en van hieruit contact te maken met de informatie op het schilderij. Op deze manier kun je vanuit jouw eigen vermogens de trillingen/code van dit schilderij binnen in jezelf ervaren en begeleiden met je bewustzijn om de informatie die hierin ligt op jouw eigen manier uit te pakken.

Foto's van het schilderij


Video van het schilderij

Je bent van harte welkom om de informatie (gevoelens, ervaringen, herinneringen e.d.) die je bij dit schilderij ervaart te delen in de reacties onder het filmpje op Youtube. Samen maken we het onzichtbare weer zichtbaar en plaatsen we deze informaties middels ons bewustzijn terug in de opbouw van deze werkelijkheid. Zo dragen we samen met elkaar bij aan het terughalen van de Kronieken van het Oorspronkelijk Menselijk Bewustzijn.


Praktische Informatie

Kleurinformatie: Omdat dit type schilderijen moeilijk op beeld vast te leggen is en omdat elk scherm andere kleurinstellingen heeft, kan het zijn dat de kleuren niet exact overkomen met wat je op het scherm ziet.

Medium: Acrylverf, acrylpen en glitter op canvas, afgewerkt met een Satin vernislaag
Formaat: 20x20 cm
Prijs: €95,-

Verzendkosten: €7,25

Bestelformulier: Bevrijding van de Scheppingskracht 1

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Delen van deze pagina kan via