Kosmische Zelfbeleving: Landen in je Zelf

Ontstoring- & Activatiesessie met Organische Frequentieformaties


Let op:
Individuele sessie, te ervaren in een 'groepssetting'.
Om ieders ervaring in eigenheid te borgen, is er geen voor- of naspraak met elkaar.
Je komt Zelf, ervaart Zelf en vertrekt Zelf, in alle aandacht, rust en stilte

De 'Kosmische Zelfbeleving' biedt een vrije en geborgde ruimte die de uitnodiging schept om je eigen bewustzijn dieper te laten landen in jezelf. Dieper in je eigen lichaam, in je eigen voelen, in je eigen denken en daarmee dieper in de stroming van je eigen leven. Het is een moment van rust dat gedragen wordt in de ontspanning van je eigen aandacht en aanwezigheid in het lichaam.

Het moment van de Zelfbeleving ligt ingebed in klank- en kleurtonen van vrije organische bewustzijnsvibraties, die door Asma in het veld worden gebracht middels woorden, klanken en stilte. Deze gecultiveerde Frequentieformaties scheppen een atmosfeer waarin je kunt ontspannen en dieper kunt landen binnen in je eigen ruimte van lichaam en geest (Zelfbewustzijn). In de natuurlijke stroming van de Levenskracht ontstaat zo de mogelijkheid om ontstoringen en activaties te bewerkstelligen in de software van het brein en van het lichaam.

 

Het is een moment waarin er een diepe vibrationele aandacht is voor wie jij bent en al wat je in dit moment van jouw bestaan voelt en ervaart. Een moment waarin er niks in woorden besproken, gedeeld of verklaard hoeft te worden en waarin de ervaring van jezelf zuiver gebaseerd is op je eigen gevoelsbeleving. Schoon en in vertrouwen. Je mag er helemaal zijn, met alles wie je bent. In rust en stilte. Een kosmische ademhaling in het moment van Nu.

 

Het is een moment waarin diverse beschavingen liefdevol en krachtig meekijken in hoe jij het landingsplatform in jezelf, voor je zelf uitrolt. De aandacht als een draaggolf van de waarheid die jij bent, die jij voelt, die jij weet te zijn.


Erkennend
Openend
Bekrachtigend
Verwelkomend


Samen met elkaar vormen we een levend vibratieveld van diepe erkenning voor onze eigen aanwezigheid, de aanwezigheid van de Kosmische Mens, in deze wereld.

 

Je bent Welkom.

 

* De sessies 'Kosmische Zelfbeleving: landen in jezelf' worden vibrationeel begeleid en met aandacht geborgd door Asma Achkroune


Praktische informatie

Datum: Woensdag 20 september 2023

Tijd: van 19.45 - 22.00 uur
Let op: Om de rust te borgen is er na 19.45 uur geen toegang meer. Wees daarom a.u.b. op tijd.
Inloop: Vanaf 19.30 uur

Locatie: Nijmegen (Locatiegegevens worden gecommuniceerd in een aparte mail)
De locatie is bereikbaar met het OV

Vergoeding: €45
Groep: max. 8 personen
Zelf meenemen:
* Een laken of handdoek om op het matje te leggen indien je wilt liggen.
Matjes, (meditatie)kussens en stoelen zijn in de ruimte aanwezig.
* Neem indien gewenst een eigen kussen, dekentje, sokken en eventuele andere zaken mee om lekker comfortabel te zitten of te liggen gedurende de sessie.
* Eventueel een flesje water


Aanmeldformulier

Na het invullen van de benodigde gegevens en de betaling via iDeal is je plaats definitief gereserveerd.