Deze sessie wordt verplaatst naar een ander moment

Quantumsessie: Het Nu moment ~ de Nulcode ~

Schikt dit moment niet maar voel je wel deel te nemen? Voel je dan vrij om je aan te melden en jezelf vervolgens in een voor jou geschikt Nu-moment in te brengen.

De Quantumsessie Het Nu moment ~ de Nulcode van 28 september 2023 wordt in tijd verplaatst naar een ander moment. Alle deelnemers hebben hier reeds bericht van ontvangen via de email.

 

Zodra de nieuwe datum bekend is zal dit op de website gecommuniceerd worden en zullen de aangemelde deelnemers een email ontvangen.

 

Warme groet,

 

Asma Achkroune

 


Praktische informatie

Datum: Donderdag 28 september 2023 Deze sessie wordt verplaatst naar een ander moment

Tijd: om 20.30 uur

Schikt dit moment niet maar voel je wel deel te nemen? Voel je dan vrij om je aan te melden en jezelf vervolgens in een voor jou geschikt Nu-moment in te brengen.

Locatie: Dit ontmoetingsmoment vindt plaats in je eigen omgeving.

We verbinden ons in het quantummoment met onszelf, in onszelf en vanuit onszelf, met elkaar.

Vergoeding: €25,-

Frequentiecodes: Je ontvangt voor deze Quantumsessie twee bestanden met frequentiecodes. Deze bestaan uit een informatietransmissie in MP3-formaat (klankcode) en een geschreven code in PDF Formaat (Beeldcode). Deze laatste kun je zelf uitprinten, indien je hem fysiek bij de hand wilt hebben tijdens de sessie.

 

Deze frequentiecodes zullen uiterlijk enkele uren voorafgaande aan het ontmoetingsmoment beschikbaar worden gesteld ter download op een afgeschermde pagina op deze website. Indien je je hebt aangemeld voor deelname, ontvang je op het moment dat deze pagina beschikbaar is een email met de inloggegevens. Van hieruit kun je vervolgens zelf de bestanden downloaden.


Aanmelden voor deelname vanuit NL en België

Na het invullen van de benodigde gegevens en de betaling via iDeal of Bancontact is je plaats definitief gereserveerd.