Corona: De Innerlijke Lichtkracht

Enkele van mijn gevoelens bij deze Holografische Transmissie in beeld: Levenskracht - Kosmische Samenwerking - Het ophalen van Wezenlijke herinneringen uit onze niet-fysieke geheugendatabank - Transdimensionale Communicaties - Interdimensionale Communicaties - Het inzetten, uitzetten en doorzetten van Trillingen van Bewustzijn door de fysieke werkelijkheid heen - BewustZijn: Het Levenselixer.

 

meer info volgt...

Foto's van het schilderij

De kleurintensiteit en daarmee de informaties die via de ogen binnenkomt, verandert afhankelijke van de lichtinval. Op de foto's zie je twee uitingsvormen. In onderstaand filmpje is het beter te zien.


Video van het schilderij

Je bent van harte welkom om de informatie (gevoelens, ervaringen, herinneringen e.d.) die je bij dit schilderij ervaart te delen in de reacties onder het filmpje op Youtube. Samen maken we het onzichtbare weer zichtbaar en plaatsen we deze informaties middels ons bewustzijn terug in de opbouw van deze werkelijkheid. Zo dragen we samen met elkaar bij aan het terughalen van de Kronieken van het Oorspronkelijk Menselijk Bewustzijn.


Praktische Informatie

Medium: Acrylverf en glitter op canvas, afgewerkt met een Satin vernislaag
Formaat: 30x30 cm

Dit schilderij is verkocht

 


Delen van deze pagina kan via