Corona: De Innerlijke Lichtkracht

In de eerste weken van de uitrol van het Covid-19/Corona programma, heb ik in diverse waarnemingssessies van hoe de fysieke werkelijkheid zich aan mij toont, heel bewust gekeken naar mensen en hun gedragingen in zichzelf en naar elkaar. Door de trillingen heen van de gevoelens en gedachten die ik hierbij waarnam, heb ik gelijktijdig mijn eigen gevoelsbetekenis van Corona heen gezet, namelijk de innerlijke Lichtkracht van de Mens, de Zonkracht en een voortdurende stroming van uitspattingen van Levenskracht. Ik zag (en zie nog steeds), deze organische trillingen in mijzelf vertaald in o.a. beelden van de aarde met een gouden atmosfeer waarin de mensen leven in vrijheid, in autonomie, in gezamenlijkheid, saamhorigheid en in verbinding met zichzelf, met elkaar en de natuur. Er is hierin een Levenskracht in beweging die overal doorheen stroomt en alles met elkaar verbindt. Deze levenskracht wordt door allen gevoeld en geleefd in vreugde.

 

Hier doorheen zag ik gelijktijdig codes van organische trillingsvelden van schepping vertaald in beelden van gouden mandala’s gevuld met glyphs, uitspattingen van zuivere vrije levenskracht. Ik heb me er tijdens de waarnemingssessies dan ook sterk innerlijk op gefocust om al deze beelden via mijn ogen naar buiten toe te kijken en door de fysieke werkelijkheid heen te leggen van de situaties die ik waarnam. Deze organische trillingsvelden heb ik daarnaast ook vertaald in een aantal schilderingen.

 

Vanuit onze kosmische en aardse samenwerking nodig ik je nu heel graag uit om deze organische trillingsvelden mee waar te nemen door het beeld van het schilderij binnen in jezelf te ervaren, op jouw manier uit te pakken en de gevoelens die je hierbij ervaart door te zetten naar de fysieke werkelijkheid die jij beleefd. Hierbij kun je mijn vertaling in beelden die ik zojuist heb beschreven volledig los laten en vanuit een vrij veld jouw eigen waarneming inzetten. Hiermee open jij wellicht andere gevoelslagen en betekenissen van dit holografische informatieveld en verrijken we zo samen de huidige aardematrix, ieder vanuit eigenheid.

 

Voel je vrij om je eigen gevoelens of beelden hierbij in de comments bij het filmpje op Youtube te plaatsen, indien je dat zo voelt. Onze waarneming opent, verrijkt, versterkt, brengt beweging, ontstoort en activeert. We hebben elkaar hierbij nodig in samenwerking vanuit autonomie. Je bent welkom.

 

****

Enkele van mijn gevoelens bij deze Holografische Transmissie in beeld: Levenskracht - Kosmische Samenwerking - Het ophalen van Wezenlijke herinneringen uit onze niet-fysieke geheugendatabank - Transdimensionale Communicaties - Interdimensionale Communicaties - Het inzetten, uitzetten en doorzetten van Trillingen van Bewustzijn door de fysieke werkelijkheid heen - BewustZijn: Het Levenselixer.

Foto's van het schilderij

De kleurintensiteit en daarmee de informaties die via de ogen binnenkomt, verandert afhankelijke van de lichtinval. Op de foto's zie je twee uitingsvormen. In onderstaand filmpje is het beter te zien.


Video van het schilderij

Je bent van harte welkom om de informatie (gevoelens, ervaringen, herinneringen e.d.) die je bij dit schilderij ervaart te delen in de reacties onder het filmpje op Youtube. Samen maken we het onzichtbare weer zichtbaar en plaatsen we deze informaties middels ons bewustzijn terug in de opbouw van deze werkelijkheid. Zo dragen we samen met elkaar bij aan het terughalen van de Kronieken van het Oorspronkelijk Menselijk Bewustzijn.


Praktische Informatie

Medium: Acrylverf en glitter op canvas, afgewerkt met een Satin vernislaag
Formaat: 30x30 cm

Dit schilderij is verkocht

 


Delen van deze pagina kan via