Individuele Lichaamsgerichte Ontstoringssessie op donderdag 02-12-2021

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar

In deze individuele sessie staat het fysieke lichaam centraal.
De sessie is erop gericht om vanuit ons beider autonome kracht, in kosmische samenwerking met elkaar, de werkzame software in het lichaam te ontstoren waardoor organische trillingen van bewustzijnsinformaties dieper toegang kunnen krijgen tot het fysieke lichaam en de daaraan gekoppelde eigen beleefde werkelijkheid. Draaiende scripten vervallen en er ontstaat ruimte voor een nieuwe aanzet en inzet, onder leiding van het eigen bewustzijn en de eigen kracht.

We zetten in op een maximale doorstroom van de levenskracht in het lichaam, in het moment.

 

Achtergrond:
Note vooraf: Dit volgende stuk tekst bevat diepe informaties achter de woorden. Lees het met aandacht en zie het in beelden. Zo kan jouw eigen gevoelsinformatie hieromtrent ook (verder) op gang komen.

In de oorspronkelijke blauwdruk van hoe het lichaam van de mens is geconstrueerd bevinden zich in zowel het fysieke als in het energetische lichaam, energieportalen/centra welke vibrationeel afgestemd zijn op frequentievelden in een vrije bandbreedte via waar gecommuniceerd kan worden met andere werelden, werkelijkheden en intelligenties.

 

De afstemming op de frequenties van deze vrije bandbreedte is in de overname van de oorspronkelijke aardematrix, in de lichamen in verstoring gebracht. Er heeft in deze communicatiekanalen een verschuiving plaatsgevonden. De energiecentra vibreerden door deze overname en verschuiving niet langer in de oorspronkelijke afstelling en vibreerden ook niet langer in afstemming op en in samenwerking met elkaar, waardoor het lichaam ook niet langer als een geheel met zichzelf in communicatie kon zijn.

 

Naast de situatie dat wegens de verstoring en verschuiving (interdimensionale) kosmische communicaties, reizen en uitwisselingen niet langer plaats konden vinden, is de databank van kosmische herinneringen, histories, informaties en menselijke vermogens gefragmenteerd geraakt (uiteengevallen) en op verschillende plekken opgeslagen buiten het (zintuigelijke) bereik van de mens, die door de verschuiving in een andere bandbreedte is gaan vibreren, functioneren en leven.

 

Deze communicatieportalen/energiecentra in de lichamen van de mens, worden in de huidige lichamen nog steeds verstoord in frequentie en zijn bezet door intelligenties die er baat bij hebben dat de kosmische herinneringen van de mens buiten beeld blijven en dat de menselijke vermogens van interdimensionaal contact, communicatie en reizen op slot blijven.

De Sessie

In de individuele ontstoringssessie brengen wij in samenwerking onze vermogens in, om draaiende scripten en verstoringen in het fysieke lichaam waar te nemen en hiermee te ontstoren. Dit biedt ruimte aan het op gang komen van de oorspronkelijk gescripte vrije, organische  levensvibraties waarbij de kosmische communicaties in het lichaam opnieuw opgestart kunnen worden, onder leiding en begeleiding van jouw eigen bewustzijn.

 

Vanuit mijn vermogen en kosmische achtergrond stel ik in de sessie Arcturiaanse ontmantelings-, ontstorings- en opschoningstechnieken en methodieken beschikbaar in onze samenwerking. Mogelijke inzetten zijn: Kosmische Klank, gerichte fysieke aanrakingen, Kosmisch kijken, het zichtbaar maken van actieve softwaremodules (codes) en diepe stiltes waarin waarnemingen plaats kunnen vinden. Mijn aandacht gaat hierin uit naar het ontstoren van de kosmische communicatieportalen/energiecentra in en rondom het lichaam, met hierbij een diepe aandacht voor het hoofd/brein en de wervelkolom. Ook andere delen van het lichaam kunnen hierbij aan bod komen.

 

Elke sessie ontstaat vanuit onze kosmische samenwerking waarin jouw eigen inzet, daadkracht, besluit en waarneming essentieel is in de leiding en begeleiding van hetgeen er in beweging wordt gebracht en hoe we hier samen doorheen navigeren.

 

Gouden sleutelwoorden voor deze sessies zijn: Aandacht, ontspanning, herstel, welzijn, stilte, gevoelsbewustzijn, innerlijke leiding, ruimte innemen, vertrouwen, kosmische vriendschap, samenwerking, daadkracht, borging en Vrije Stroming van Leven.


Praktische informatie

De locatie alsmede uitgebreide praktische informaties ontvang je enkele dagen vooraf via de email.
Datum:
Donderdag 2 december 2021
Tijd:
Op afspraak - Zie boekingsformulier voor de beschikbare tijden.

Voor elke sessie is 2,5 a 3 uur ingepland. Dit geeft de tijd om in alle aandacht door het moment van samenzijn en samenwerking te stromen. Houd hierbij rekening met een mogelijke uitloop.

Vergoeding: €89,-
Locatie: De individuele sessies vinden plaats in Zutphen. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres ontvang je na aanmelding.


Boekingsformulier

Na het invullen van de benodigde gegevens en de betaling via iDeal is je plaats definitief gereserveerd.

Lichaamsgerichte Ontstoringssessie op 02-12-2021

€ 89,00

  • Het aantal beschikbare plaatsen is volgeboekt