Intensive Bewust Zijn in Beeld: Arcturiaans Portaal

Er zijn plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan onder aan de pagina.

In de 1-daagse Intensive 'Bewust Zijn in Beeld: Kosmische Expressie' brengen we de focus van aandacht in onze werkzaamheden naar het, middels schilderen, zichtbaar maken van softwarevelden/informatietrillingen aangaande een bepaald thema. Het thema van zondag 2 oktober 2022 is: Arcturiaans Portaal (meer info volgt over dit thema...)

We benaderen hierbij zowel softwarevelden waar de werkelijkheid in het huidige moment in vibreert, ofwel de actieve collectieve velden die de mensheid van deze aarde op basis van het huidige (gecontroleerde) denken als werkelijkheid beleeft, als ook softwarevelden die in het huidige collectieve denken van de mens (doelbewust) op inactief staan en die dus niet of nauwelijks op aarde vibreren en daardoor ook niet of nauwelijks geleefd worden.

 

Vanuit ons autonoom voelend en denkend bewustzijn, in een Galactisch samenwerkingsverband met elkaar en met Arcturiaanse, Safiriaanse en Antariaanse meewerkende bewustzijnsgroepen, stromen we in een 3-golfbeweging door de dagsessie heen:
1. We activeren de softwarevelden door ons bewustzijn hier naartoe te brengen in onszelf, op basis van de eigen belevingsinformaties, zonder hierin een onderscheid te maken tussen 'matrix' of 'organische' trillingen.
2. We transporteren deze trillingen en maken ze zichtbaar in fysieke vorm (De expressie vindt plaats in de vorm van een schildering)
3. We verrijken alle zichtbaar gemaakte software met ons organisch, voelend waarnemingsvermogen en doen hiermee een krachtige 'nieuwe' upload in het softwaresysteem van deze aardematrix/werkelijkheid.

 

Als initiators van dit levende portaal van Kosmische samenwerking brengen we ons Zelf en onze medewerking in vanuit autonomie en gelijkwaardigheid, waarbij persoonlijke rollen, belangen en voorkeuren vrij baan maken voor de Wezenlijke Zijnskracht en de vermogens die hierin omsloten liggen. We geven maximale doorstroom aan alle trillingsvelden die we vanuit Kosmische Samenwerking zichtbaar kunnen maken en bieden deze aan in de Wezenlijke waarneming van ons Samen, in het Galactisch Samenwerkingsverband. Vanuit alomvattendheid brengen we een diepe impuls van Levend Bewustzijn in de softwarevelden van de aardse werkelijkheid waar we momenteel met ons bewustzijn in aangekoppeld zijn.

 

Voel jij de diepe beweging hierin mee te willen werken, dan ben je van harte welkom om je aan te melden.

 

Houd er wel rekening mee dat je in je dagplanning ook echt de ruimte hebt tot (minimaal) 20.30 uur, zodat we in gezamenlijkheid de hele sessie kunnen doorlopen.

 

Deze intensive wordt begeleid door Asma Achkroune


Praktische informatie

Datum: Zondag 2 oktober 2022

Tijd: 10.30 - 20.30 uur (mogelijke uitloop van 30 min.)
Inloop: vanaf 10.10 uur

Locatie: Zutphen (adres ontvang je enkele dagen van tevoren via de mail)

Vergoeding: €168,-

Verzorging:
* Koffie, thee, water en koek gedurende de dag.
* Een canvas van 30x40 cm.
* Gebruik van een ruim kleurenpalet (50+ kleuren) aan acrylverf, verschillende kleuren verfpennen, glitterpoeders en gebruik van alle benodigde schildersmaterialen zoals kwasten, penselen, paletmessen, sponzen en spuiten. 
* Plastic wegwerpschort ter bescherming van je kleding. Houd er rekening mee dat eenmaal opgedroogde acrylverf  lastig/niet uit de vezels van kleding te krijgen is. Trek bij voorkeur dus kleding aan die vies mag worden.
Zelf meenemen: Je eigen eten voor de gehele dag. Houd er hierbij rekening mee dat de intensive tot zeker 20.30 uur duurt.


Aanmeldformulier

Na het invullen van de benodigde gegevens en de betaling via iDeal is je plaats definitief gereserveerd.

Deelname 1 daagse intensive | 2 oktober 2022

Datum: Zondag 2 oktober 2022

Tijd: 10.30 - 20.30 uur (inloop vanaf 10.10)

Locatie: Zutphen

€ 168,00

  • Er zijn plaatsen beschikbaar