1-daagse Intensive 'Bewust-Zijn in Beeld: Kosmische Expressie'

In de 1-daagse Intensive 'Bewust Zijn in Beeld: Kosmische Expressie' brengen we de focus van onze werkzaamheden naar de softwarevelden/informatietrillingen aangaande een bepaald thema.

 

We benaderen hierbij zowel softwarevelden waar de werkelijkheid in het huidige moment in vibreert, ofwel de actieve collectieve velden die de mensheid van deze aarde op basis van het huidige (gecontroleerde) denken als werkelijkheid beleeft, als ook softwarevelden die in het huidige collectieve denken van de mens (doelbewust) op inactief staan en die dus niet of nauwelijks op aarde vibreren en daardoor ook niet of nauwelijks geleefd worden.

 

Vanuit ons autonoom voelend en denkend bewustzijn, in een Galactisch samenwerkingsverband met elkaar en met Arcturiaanse, Safiriaanse en Antariaanse meewerkende bewustzijnsgroepen, stromen we in een 3-golfbeweging door de dagsessie heen:
1. We activeren de softwarevelden door ons bewustzijn hier naartoe te brengen in onszelf, op basis van de eigen belevingsinformaties, zonder hierin een onderscheid te maken tussen 'matrix' of 'organische' trillingen.
2. We transporteren deze trillingen en maken ze zichtbaar in fysieke vorm (De expressie vindt plaats in de vorm van een schildering)
3. We verrijken alle zichtbaar gemaakte software met ons organisch, voelend waarnemingsvermogen en doen hiermee een krachtige 'nieuwe' upload in het softwaresysteem van deze aardematrix/werkelijkheid.

 

Als initiators van dit levende portaal van Kosmische samenwerking brengen we ons Zelf en onze medewerking in vanuit een diepe autonomie en gelijkwaardigheid, waarbij persoonlijke rollen, belangen en voorkeuren vrij baan maken voor de Wezenlijke Zijnskracht en de vermogens die hierin omsloten liggen. We geven maximale doorstroom aan alle trillingsvelden die we vanuit Kosmische Samenwerking zichtbaar kunnen maken en bieden deze aan in de Wezenlijke waarneming van ons Samen, in het Galactisch Samenwerkingsverband. Vanuit alomvattendheid brengen we een diepe impuls van Levend Bewustzijn in de softwarevelden van de aardse werkelijkheid waar we momenteel met ons bewustzijn in aangekoppeld zijn.

 

Voel jij de diepe beweging hierin mee te willen werken, dan ben je van harte welkom om je aan te melden.

 

Houd er wel rekening mee dat je in je dagplanning ook echt de ruimte hebt tot 20.30 uur, zodat we in gezamenlijkheid de hele sessie kunnen doorlopen.