Bewustzijn in Beeld: Codes van Creatie nr. 1

Bij dit schilderij geef ik geen titel of achtergrondinformatie weer. Dit houdt het vrij van betekenis waardoor de informatie niet geframed wordt in een kader. Dit zou namelijk sturend zou kunnen werken. Op deze manier kun je in alle ruimte en vrijheid jouw waarneming hierop loslaten en zelf van binnenuit ervaren welke informatie er bij jou in beweging komt.

 

Ik nodig je ook bij dit schilderij weer uit om met volle aandacht bij jezelf en in jezelf aanwezig te zijn (lichaam-hoofd-hart) en van hieruit contact te maken met de informatie op het schilderij. Op deze manier kun je vanuit jouw eigen vermogens de trillingen/code van dit schilderij binnen in jezelf ervaren en begeleiden met je bewustzijn om de informatie die hierin ligt op jouw eigen manier uit te pakken.

Foto's van het schilderij


Video van het schilderij

Je bent van harte welkom om de informatie (gevoelens, ervaringen, herinneringen e.d.) die je bij dit schilderij ervaart te delen in de reacties onder het filmpje op Youtube. Samen maken we het onzichtbare weer zichtbaar en plaatsen we deze informaties middels ons bewustzijn terug in de opbouw van deze werkelijkheid. Zo dragen we samen met elkaar bij aan het terughalen en openmaken van de Kronieken van het Oorspronkelijk Menselijk Bewustzijn.


Praktische Informatie

Kleurinformatie: Omdat dit type schilderijen moeilijk op beeld vast te leggen is en omdat elk scherm andere kleurinstellingen heeft, kan het zijn dat de kleuren niet exact overkomen met wat je op het scherm ziet.

Medium: Acrylverf, acrylpen en glitter op canvas, afgewerkt met een Satin vernislaag
Formaat: 20x20 cm

Dit schilderij is verkocht.


Delen van deze pagina kan via