Bevrijding van de Scheppingskracht 2

Na het maken van dit schilderij was de informatie nog lang niet volledig vertaald. Daaruit ontstond de volgende dag onderstaande schilderij. Het voelt alsof er nog meer aan zitten te komen in deze serie. Hierover later meer.

 

Ik nodig je wederom uit om met volle aandacht bij jezelf en in jezelf aanwezig te zijn (lichaam-hoofd-hart) en van hieruit contact te maken met de informatie op het schilderij. Op deze manier kun je vanuit jouw eigen vermogens de trillingen/code van dit schilderij binnen in jezelf ervaren en begeleiden met je bewustzijn om de informatie die hierin ligt op jouw eigen manier uit te pakken.

Foto's van het schilderij


Video van het schilderij

Je bent van harte welkom om de informatie (gevoelens, ervaringen, herinneringen e.d.) die je bij dit schilderij ervaart te delen in de reacties onder het filmpje op Youtube. Samen maken we het onzichtbare weer zichtbaar en plaatsen we deze informaties middels ons bewustzijn terug in de opbouw van deze werkelijkheid. Zo dragen we samen met elkaar bij aan het terughalen van de Kronieken van het Oorspronkelijk Menselijk Bewustzijn.


Praktische Informatie

Kleurinformatie: Omdat dit type schilderijen moeilijk op beeld vast te leggen is en omdat elk scherm andere kleurinstellingen heeft, kan het zijn dat de kleuren niet exact overkomen met wat je op het scherm ziet.

Medium: Acrylverf, acrylpen en glitter op canvas, afgewerkt met een Satin vernislaag
Formaat: 18x24 cm
Dit schilderij is verkocht.


Delen van deze pagina kan via