Tweedelige Educatieve Workshop

Beeldcodes: Het transport van trilling in glyphs en andere informatiestructuren

Er zijn plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan onder aan de pagina.

In deze tweedelige educatieve workshop duiken we samen in de wereld van trilling, frequentie en de vormgeving van werkelijkheid. We richten ons in deze tweedaagse specifiek op de vertaling van informatiebewustzijn naar beeldcodes in glyphs en andere informatiestructuren. Naast het zelf schrijven van beeldcodes is er ook aandacht voor het inlezen van informaties die reeds weergegeven zijn in een geschreven code.

We bezien het geheel in het kader van het inzetten van beeldcodes in het eigen leven en de (mogelijke) kosmische werkzaamheden die hieruit voort kunnen vloeien, zowel individueel als in samenwerking met elkaar.

 

Deel 1: Educatie – Bouwstenen van informatietransport

Het eerste deel vormt een stevige verkenning van informatie, waarin we meer inzichten verkrijgen in het thema trilling, frequentie en de vormgeving van werkelijkheid. Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op het blootleggen en het in-zien van de bouwstenen van informatietransport, in diverse lagen. We vliegen dit aan vanuit het oogpunt van de Mens als kosmisch, scheppend bewustzijnswezen dat leeft en beleeft in trillingen van gevoelsvelden, waarmee hij/zij in staat is om zowel binnen als buiten deze werkelijkheid, multidimensionaal te communiceren. We bekijken en bespreken dit informatiehologram vanuit het huidige moment van werkelijkheid, waarin de staat van het menselijk bewustzijn van deze wereld niet onbesproken blijft.

 

Deel 2: Praktische Workshop: Schrijven en lezen van beeldcodes

In deel twee gaan we aan de slag met alle opgehaalde informaties door deze in de praktijk te brengen. We werken op onderzoekende wijze, zowel individueel als in groepjes, samen met elkaar in de gehele beweging van informatietransport. Dit houdt in dat zowel het schrijven als het lezen van beeldcodes aan bod komen. Hiermee beslaan we het geheel van informatietransport: Van trilling naar vorm en van vorm naar trilling.

We bespreken onderling onze ervaringen en ontdekkingen in de samenwerking om zo inzicht, inspiratie en bekrachtigingen te laten ontstaan in het bewust werken met beeldcodes.

Thema’s die in deze tweedaagse educatieve workshop aan bod kunnen komen zijn:
* Vrij bewustzijn en bestuurd bewustzijn ten aanzien van beeldcodes

* Uitlijning in het eigen kosmische voelen en denken

* Innerlijk leiderschap en daadkracht in transport

* Software Engineering: meewerken in de codes van werkelijkheid

* Het werken met zowel ‘organische codes’ als ‘matrix codes’

* Frequentieportalen: Communicaties met andere werelden en werkelijkheden

* Codes inzetten in de ontstoring dan wel activatie van het eigen (lichaams)bewustzijn

* Zichtbaarheid brengen naar onzichtbaar gehouden informatievelden in deze werkelijkheid
* Gemanipuleerde en manipulerende codes

* De opbouw van een code: het met het bewustzijn embedden van meerdere informatielagen
* De kracht van samenwerkend bewustzijn

 

Alles ontstaat vanuit ons organische Samenveld met elkaar. Van hieruit kunnen er mogelijk ook nog andere thema’s in beeld komen, die we met elkaar kunnen onderzoeken in het moment.

Welkom
Deze tweedelige educatieve workshop is geschikt voor alle mensen die o.a. meer inzicht, helderheid en daadkracht willen ervaren in het werken met beeldcodes in zowel glyphs als andere informatiestructuren. Of je nu al ervaring hebt of nog niet lijkt te hebben in dit thema: Voel je welkom in samenwerking.


Diverse voorbeelden van Beeldcodes


Praktische informatie

Datum deel 1: Dinsdag 12 maart 2024
Datum deel 2: Dinsdag 26 maart 2024
Tijd: 10.00 - 16.30 uur | Inloop vanaf 09.40 uur
Locatie:
't Jagershuis | Landgoed Bleijendijk - Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH te Vught
(Routebeschrijving volgt daags vooraf via mail)
Vergoeding:  €176 incl. gebruik van eenvoudige tekenmaterialen zoals papier, pennen en potloden.
Koffie, thee en koekjes worden verzorgd.
Zelf meenemen:
*Je eigen lunch,
* Eventueel eigen schrijf- of tekenmateriaal als je jouw eigen spullen wilt gebruiken. Denk hierbij bijv. aan gekleurde fineliners, gekleurd papier, pennen/potloden/stiften van hoogwaardige kwaliteit in kleurechtheid.
Om de vloer en het meubilair schoon te houden is het gebruik van verf en/of pastelkrijt in de ruimte helaas niet toegestaan.
Mobiele technologie: Vriendelijk verzoek om alle mobiele technologie zoals telefoons, tablets en opname apparaten buiten de groepsruimte te houden, ook wanneer deze uitgeschakeld zijn. Dank voor je medewerking.


Aanmelden

Na het invullen van de benodigde gegevens en de betaling via iDeal is je plaats definitief gereserveerd.

Informatietransport in Beeldcodes | 12 en 26 maart 2024 | Vught

€ 176,00

  • Dit product is beschikbaar